Op deze pagina kan je meer informatie terug  vinden over het huren van een auto. Het huren van een auto is niet moeilijk, maar het zijn de vele aspecten van dit huren die het ingewikkeld maken. Er zijn vooreerst twee soorten van aanbieders van huurauto’s. Maar het is vooral het aspect verzekering die niet alleen voor verrassingen zorgt maar ook voor onzekerheid. In dit artikel proberen we het voor jou wat duidelijker te maken.

Wat is het onderscheid tussen een autobroker en een autoverhuurder?

Een autobroker heeft geen eigen wagenpark. Deze bedrijven onderhandelen met lokale, kleine verhuurders en verkopen dit door aan hun klanten. Zij onderscheiden zich vooral door hun reclamecampagnes waarbij ze beweren de goedkoopste te zijn. Hun prijzen zijn inderdaad soms lager omdat zij geen balie of parking in de luchthaven hebben. Op het vlak van verzekering bieden zowel autoverhuurder als autobroker verschillende pakketten aan. Een autoverhuurder zoals een Avis, Hertz, Alamo … heeft wel een eigen wagenpark. Zij hebben ook een balie in de luchthaven met een eigen parking op de luchthaven of ze brengen je met een shuttledienst naar een dichtbij gelegen parking.

Belangrijk nadeel bij een broker

Vermits een broker samenwerkt met lokale kleinere verhuurders is het afleveren van de auto soms een probleem. Dikwijls mag je de auto gewoon op de parking van de luchthaven achterlaten en de sleutel in een brievenbus stoppen. Maar je hebt dan geen enkele afrekening. Dikwijls zie je pas na een maand op je afrekening van je kredietkaart wat die nog allemaal aangerekend heeft. Foto’s nemen om te bewijzen dat er geen schade is bij aflevering is nuttig. Doch dikwijls rekenen ze andere zaken aan zoals kleine bedragen voor het bijvullen van de brandstof want volgens hen was de tank toch niet volledig vol. Of ze vonden het voertuig wel niet proper genoeg en rekenen daarvoor een carwash aan. Als ze bij elk voertuig zo’n 30 à 40 euro extra ontvangen (zonder daarvoor kosten te maken) dan levert dat voor hen een aardig supplement op na een jaartje auto’s verhuren.

Meer over huur auto

Auto opkoper
U wilt toch ook uw auto verkopen aan een goede prijs. Wij helpen u daar graag bij. Neem vandaag nog contact met ons op 0486 15 22 13.  Of vulhet formulier op onze website volledig en vrijblijvend in met de gegevens van uw auto en wij contacteren u zo spoedig mogelijk..

Opkoper wagens

U wilt uw auto verkopen? Dan ben je bij CenterCars aan het juiste adres! Door onze jarenlange ervaring in de aan- en verkoop van 2e hands auto’s kennen we de markt en weten we wat uw mogelijkheden zijn. Wij zijn actief in héél België en kopen dan ook elke auto uit de regio Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant. We werken nauw samen met andere dealers, waardoor we aan een razendsnel tempo een deal vinden voor uw 2e hands auto.

Rijschool Den Haag
Rijschool Veldkamp is voortdurend in beweging. Dat wil zeggen dat wij zoveel mogelijk werken naar de wensen van onze leerlingen. Wij zijn gespecialiseerd in autorijlessen, motorrijlessen en scooterrijlessen. Wij geven rijlessen in Den Haag en omstreken. Wij zijn een rijschool met klasse en bij ons zal je na elke rijles tevreden uitstappen. Iedereen is anders en daarom zijn wij erop getraind om elke leerling te lessen op de manier wat voor hem/ haar van toepassing is.

Rijschool Tilburg

Onze ervaring heeft geleerd dat het zeer gewaardeerd wordt als je gedurende je hele rijopleiding één vaste instructeur houdt. Waar ik bij de grotere rijscholen heb gewerkt of dat ik heb gehoord via leerlingen of collega`s, een vaste instructeur hoog gewaardeerd wordt. Je moet tenslotte al aan genoeg dingen wennen en een vaste instructeur biedt de nodige houvast. Om deze redenen zorgen wij ervoor dat je van begin tot eind, tot aan je rijbewijs, een vaste instructeur houdt!

Mocht je halverwege toch willen wisselen, bijvoorbeeld omdat je toch liever een jongere of juist oudere instructeur wilt of omdat het niet echt klikt tussen jou en je rij-instructeur, dan is dat natuurlijk geen enkel probleem.

. bestelwagen huren

Caruur.
We staan erop u dag en nacht de beste service te bieden. Daarom deze nota met enkele nuttige inlichtingen voor een aantal situaties waarmee u tijdens de duur van het contract kan geconfronteerd worden. De wagen moet elk onderhoud krijgen zoals voorzien door de constructeur. In het onderhoudsboekje van de wagen kan u terugvinden om de hoeveel kilometer dit moet gebeuren. Gelieve dit strikt op te volgen om problemen bij eventuele herstellingen onder waarborg te voorkomen. Wil ook het onderhoud laten uitvoeren bij een officiële dealer of onderagent.Voor onze klanten “Lange Termijn” hebben we een online tool beschikbaar waar je alle informatie over je voertuig/contract kan terugvinden. Hieronder enkele screenschots. Wens je ook gebruik te maken van deze tool, neem dan zeker contact op.

Welkom bij cambio autodelen.
Cambio is even flexibel in te vullen als jouw vrije tijd. Met een stadsauto of een ruimere wagen. Eenmalig of frequent. In je eigen stad of tijdens een weekendje weg. 24/7, wat de dag ook brengt. Met cambio heb je toegang tot meer dan 1350 voertuigen in 50 steden. Gezellige tête-à-tête? Comfortabel met vier of ruime luxe met zeven? Ons wagenpark staat 24/7 voor je klaar.

Rent a Car Online uw auto huren bij Rent A Car.
Rent A Car heeft huurwagens voor elk uitstapje en elk budget. Ontdek ons ruime aanbod van 2000 recente wagens, gaande van compacte personenwagens tot ruime monovolumes en luxe wagens. Gaat u op dagtrip met een aantal vrienden? Ontdek dan de minibussen met plaats voor 9 personen. Ook verhuizen wordt een stuk efficiënter met een bestelwagen van Rent A Car. Flexibele oplossingen voor tijdelijk vervoer. Bent u dringend op zoek naar een vervangwagen? Dan helpt onze snelle service u onmiddellijk weer op weg, of u nu voor 1 dag een auto wil huren, of voor 12 maanden. We leveren uw wagen graag bij u thuis. Ook als bedrijf kunt u terecht bij Rent A Car. Ontdek hier waarom wij uw perfecte mobiliteitspartner zijn. Reserveer online of bij 1 van onze 40 agentschappen. Met 40 agentschappen in België vindt u gemakkelijk en snel een huurauto in uw omgeving. Bovendien kunt u niet alleen een auto huren via onze kantoren, maar ook online. Op de website vindt u alle nodige info over de perfect onderhouden wagens. Contacteer ons gerust. Blijf op de hoogte van onze promoties. Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief! Even geduld a.u.b.

Verzekering franchise bij schade aan huurwagen KBC Bank Verzekering.
Tracking cookies worden gebruikt om je surfgedrag op deze website te volgen. Sociale media cookies worden gebruikt om de relevantie van KBC te verhogen en de efficiëntie van onze reclamecampagnes te meten op sociale media-platformen zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram.,

De voordelen van autohuur bij Europcar

Welkom bij Europcar, wereldleider op het gebied van auto- en bedrijfswagenverhuur, met wereldwijd 3835 agentschappen, waaronder 26 verhuurkantoren in België. Dankzij 60 jaar ervaring biedt Europcar u een voortreffelijke service en de scherpste aanbiedingen voor huurauto’s in de Belgische steden Brussel en Luik en op de luchthaven van Zaventem. De autovloot van Europcar biedt diverse modellen voor alle behoeften: stadsauto’s, de Smart, Fiat 500 en elektrische Renault ZOE, de bedrijfswagens Renault Master en Peugeot Kangoo voor uw verhuizingen, maar ook prestigieuze auto’s als de Jeep Renegade 1.6 en Audi A5, luxe modellen die u kunt huren met de Selection-optie, die de beschikbaarheid van het gekozen model garandeert. Als u rechtstreeks bij Europcar reserveert, profiteert u van onze beste tarieven en services! Maak nu online uw reservering bij ons!

U kan bij ons terecht voor de huur van personenwagens, bestelwagens, vrachtwagens, aanhangwagens, verhuizingen, ladderliften en meubelbewaring! Filialen in Waregem en Oudenaarde. InterimCars.
Interim Car Autofoon NV Uw partner in verhuizingen. U kan bij ons terecht voor de huur van personenwagens, bestelwagens, vrachtwagens, aanhangwagens, verhuizingen, ladderliften en meubelbewaring! Filialen in Waregem en Oudenaarde. Vanaf nu kan U bij ons terecht voor stockage in onze nieuwe stockageruimte voor meubels, wagens.,

Reizen met Huurauto.
Zuid-Afrika Informatie Zoeken. Individuele Reizen Reizen met Huurauto. Reizen met Huurauto. Tags huurauto auto huren autohuur zuid-afrika reizen met auto. Voor veel mensen is reizen in Zuid-Afrika met een huurauto de ideale manier omdat het ter plaatse veel vrijheid geeft.